VIZITATI NOUL SITE DE ANUNTURI LA ADRESA http://anunturi.intercer.net

Acest website este inchis pentru postarea anunturilor si va mai fi mentinut o perioada. Va rugam sa postati anunturi pe noul website.

Termeni

Prin adaugarea anunturilor dvs. la Adserv declarati ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile acestui website.

Responsabilitatea asupra continutului anunturilor publicate apartine persoanei (persoanelor) care publica aceste anunturi. Termenii si conditile descrise mai jos se aplica si pentru acest website.

Cititi intregul document pentru Termeni si conditii precum si Polita de confidentialitate aici:

http://www.intercer.net/article.php?id=785


Restrictii

ADSERV isi rezerva dreptul de a respinge publicarea acelor anunturi sau pagini web cu caracter anticrestin, imoral, obscen, pornografic, *** sau care indeamna la violenta si intoleranta. Nu sunt acceptate anunturile de vanzari de produse alcoolice si produse contrafacute, fara suport legal (cd, dvd, casete, software etc.). Nu sunt acceptate anunturile cu *** sau cu referinta la ***.

Nu este permisa adaugarea anunturilor folosind programe automate.

Pentru orice folosire necorespunzatoare a serviciilor oferite pe acest website ne rezervam dreptul sa suspendam contul celor in cauza si sa marcam anunturile respective ca inactive.


Mesaje de la ADSERV

ADSERV isi rezerva dreptul de a va trimite ocazional informatii despre serviciile sale, asigurandu-va totodata ca datele dvs. de inscriere nu vor fi transmise catre o a terta parte, ci vor fi folosite doar pentru comunicarea cu dvs.


Adaugare anunturi

Adaugarea anunturilor pe site se face conform cu pachetele oferite de Adserv. Printre pachetele oferite se afla si un pachet gratuit, care ofera posibilitatea afisarii anunturilor dvs. pentru o perioada limitata de timp.

Pentru a adauga un anunt pe site trebuie mai intai sa va inregistrati. Apoi va veti putea loga pe website si dati click pe link-ul “Adauga anunt” din partea dreapta sus a paginii.


Modificare / Stergere anunturi

Puteti modifica anunturile dvs. prin logare pe site. Dupa ce v-ati logat dati click pe “Anunturile mele” si veti avea la dispozitie cate un link de editare si unul de stergere pentru fiecare anunt.


Dezactivare anunturi

Anunturile devin inactive dupa perioada inclusa in pachetul ales la adaugare.


Dezabonare de la newsletter-ul Adserv

Vom introduce pe parcurs posibilitatea de a primi un newsleter din partea Adserv, la care veti putea opta sa va inscrieti. Puteti renunta oricand la newsletter, dand click pe link-ul de Dezabonare de la sfarsitul fiecarui newsletter AdServ.