VIZITATI NOUL SITE DE ANUNTURI LA ADRESA http://anunturi.intercer.net

Acest website este inchis pentru postarea anunturilor si va mai fi mentinut o perioada. Va rugam sa postati anunturi pe noul website.

TANAR AZS = CAUT O PARTENERA DE VIATA!

TANAR AZS = CAUT O PARTENERA DE VIATA!

Fara Dumnezeu si fara cineva alaturi de tine in viata este pustie si goala!rnrnrnMulta bucurie ati doresc! Pentru inceput sunt Leo, imi pare bine sa te cunoasc pe acesta cale Domnul sa fie cu noi, si sa ne ofere intelepiune sa ne cunoastem mai bine cu acesta ocazie si zi de zi! Nu cred ca are rost sa spun acum prea multe cuvinte, te astept sa vorbim si sa ne cunoastem mai bine , poti sa-mi scrieti pe Email- danileo54@yahoo.com sau pe messenger putem vorbi adresa este danileo54 sau prin sms, si la Telefon 0740919785; un apel va rog si va sun eu in Strainatate si in Tara. 175/80 38 ani. Multumesc! Te asatept cu placere! paa!

 

 

 

 

 

 

Multa bucurie ati doresc! Pentru inceput sunt Leo, imi pare bine sa te cunoasc pe acesta cale Domnul sa fie cu noi, si sa ne ofere intelepiune sa ne cunoastem mai bine cu acesta ocazie si zi de zi!  Nu cred ca are rost sa spun acum prea multe cuvinte, te astept sa vorbim si sa ne cunoastem mai bine , poti sa-mi scrieti pe Email– danileo54@yahoo.com sau pe messenger putem vorbi adresa este danileo54   sau prin sms, si la Telefon 0740919785; un apel va rog si va sun eu in Strainatate si in Tara.   175/80  38 ani. Multumesc! Te asatept cu placere! paa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:,

Comentariile sunt inchise.