VIZITATI NOUL SITE DE ANUNTURI LA ADRESA http://anunturi.intercer.net

Acest website este inchis pentru postarea anunturilor si va mai fi mentinut o perioada. Va rugam sa postati anunturi pe noul website.

Saltele Domus Flex

Saltele Domus Flex

$258.00

Domus Flex produce si distribuie in Romania o gama variata de saltele profesionale.

Domus Flex  produce si distribuie in Romania o gama variata de saltele profesionale. O paleta de douasprezece modele de saltele, de la cele economice pana la cele de lux, este  motivul pentru care noi vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege modelul dorit. Astfel, ne putem adresa potentialilor clienti satisfacand toate exigentele acestora.

Pentru confectionarea saltelelor folosim materii prime de inalta calitate, un procent foarte ridicat al acestora provenind din import, Italia. Putem mentiona cateva dintre materiile prime importate: arcuri, pasla, feltru, lana, bumbac, ata etc.
Structura metalica din arcuri bitronconice din otel de carbon confera saltelelor noastre o foarte buna rezistenta in timp, feltru si pasla nu permite saltelelor noastre sa se curbeze in timp, lana are proprietatile corpului uman, iar bumbacul nu lasa corpul sa transpire si sa alunece cearsafurile.  Toate aceste materiale sunt in conformitate cu cerintele C.E., avand certificate de calitate si conformitate.

www.domusflex.ro

 

Tags:, , , , , , ,

Comentariile sunt inchise.