VIZITATI NOUL SITE DE ANUNTURI LA ADRESA http://anunturi.intercer.net

Acest website este inchis pentru postarea anunturilor si va mai fi mentinut o perioada. Va rugam sa postati anunturi pe noul website.

Platou carbuni pompa servodirectie

Platou carbuni pompa servodirectie

$10.00

Platou carbuni pompa servodirectiernrnPlatoul este echipat complet cu carbuni, arcuri, cablu si mufa de alimentare. Platoul este nou, produs in Austria si se vinde numai cu piesa veche la schimb, atata timp cat platoul vechi nu este spart sau topit, altfel se percepe o taxa reziduala de 50 de lei.rnPlatoul este compatibil pentru pompa servodirectie a urmatoarelor vehicule:rn- Renault Cliorn- Renault Kangoorn- Renault Thaliarn- Nissan Almera IIrn- Nissan Kubistarrn- Peugeot 106rn- Citroen SaxornrnPret: 160 lei + platoul vechi la schimbrnrnhttp://www.autozurro.rornhttp://www.amcspares.comrnhttp://www.servodirectie.shopmania.bizrnrnmail: autozurro@gmail.com | office@amcspares.comrnrnTel.: 0734.794.809 | 0743.318.568

Platou carbuni pompa servodirectie

Platoul este echipat complet cu carbuni, arcuri, cablu si mufa de alimentare. Platoul este nou, produs in Austria si se vinde numai cu piesa veche la schimb, atata timp cat platoul vechi nu este spart sau topit, altfel se percepe o taxa reziduala de 50 de lei.

Platoul este compatibil pentru pompa servodirectie a urmatoarelor vehicule:

– Renault Clio

– Renault Kangoo

– Renault Thalia

– Nissan Almera II

– Nissan Kubistar

– Peugeot 106

– Citroen Saxo

Pret: 160 lei + platoul vechi la schimb

http://www.autozurro.ro

http://www.amcspares.com

http://www.servodirectie.shopmania.biz

mail: autozurro@gmail.com | office@amcspares.com

Tel.: 0734.794.809 | 0743.318.568

 

Tags:,

Comentariile sunt inchise.