VIZITATI NOUL SITE DE ANUNTURI LA ADRESA http://anunturi.intercer.net

Acest website este inchis pentru postarea anunturilor si va mai fi mentinut o perioada. Va rugam sa postati anunturi pe noul website.

Peru Natural SRL

Peru Natural SRL

$75RON

Maca 100% Bio din Peru. Importam zahar brun din trestie, quinoa, bumbac pima si tanguis de la Ne 6/1 la Ne 50/1. Pentru detalii sau alte intrebari ne puteti scrie pe adresa contact@perunatural.ro sau puteti vizita website-ul nostru la adresa http://www.perunatural.ro

Peru Natural SRL – Maca 100% Bio din Peru. De asemenea, importam zahar brun din trestie, quinoa, bumbac pima si tanguis de la Ne 6/1 la Ne 50/1

Pentru detalii sau alte intrebari ne puteti scrie pe adresa contact@perunatural.ro sau puteti vizita website-ul nostru la adresa http://www.perunatural.ro

___________________________

S-a dovedit ca Maca este un aliment cu mare valoare nutritionala si biologica si care are o variata compozitie chimica: proteine, grasimi, glucide, calciu, celuloza, amidon, fosfor, iod, fier, complex de vitamina B si vitamina C. Chiar daca unele persoane nu pot simti nicio schimbare evidentă, are un efect inegalabil asupra organismului. Maca prezinta cea mai mare concentratie de calciu fata de toate celelalte plante de acelasi tip. Reprezinta un tonic puternic de refacere pentru persoanele anemice si convalescente care necesita formarea de globule rosii; de asemenea, este eficient si in cazul menopauzei si climateriului.

Maca contine si zinc care favorizeaza oxigenarea tesuturilor. De asemenea, contribuie la dezvoltarea normala a parului, prin urmare lipsa sa poate duce la tendinta de cadere a parului sau alopecie sau tulburari cu privire la aspectul sau vitalitatea pielii capului.

S-a descoperit ca Maca contine cele mai multe proteine decat orice tubercul. De asemenea are continut ridicat de fosfor, fier, iod si calciu. Iodul, dupa cum se stie, constituie un mare restaurator al glandelor endocrine, in special al tiroidei.

Maca, cunoscuta si ca Ginsengul din Anzi sau *** incasilor pentru atributele sale afrodiziace, actioneaza direct asupra fluxului sanguin care presupune o actiune vigorizanta a zonei pelviene la barbati si femei, crescand *** sexuala. Actiunea permanenta a Maca face ca apetitul *** sa se mentina, stimuland libidoul si dorinta.

Comentariile sunt inchise.