VIZITATI NOUL SITE DE ANUNTURI LA ADRESA http://anunturi.intercer.net

Acest website este inchis pentru postarea anunturilor si va mai fi mentinut o perioada. Va rugam sa postati anunturi pe noul website.

EXCURSIE LA MUNTE-VALEA PRAHOVEI

EXCURSIE LA MUNTE-VALEA PRAHOVEI

$40.00

EXCURSIE LA MUNTE-VALEA PRAHOVEIrn2 ZILE, 1 NOAPTE rnTRANSPORT AUTO/FEROVIAR + PENSIUNE COMPLETArnrnPrin intermediul acestei excursii școlare, îi invităm pe elevi și profesori să descopere frumusețiile României, totodată petrecerea un weekend de neuitat în aer curat și climat sănătos.rnServicii Incluse: Transport autocar /tren, Cazare, Masa rn- Transport cu autocar clasificat de 3 Stele, conform standardelor europene, optiuni City Liner (De Lux), Iveco Irisbus, Neoplan Tourliner. Mijloacele de transport sunt echipate cu AC, DVD, scaune rabatabile, sistem audio cu microfon, minibar, frigider, toaletă.rn- 1 Noapte de cazare la hotel/pensiune, în camere cu 2 locuri, TV, cablu și internet wirless, grup sanitar propriu, restaurant.rn- Pensiune completă (sunt incluse toate mesele: mic dejun, prânz și cină, intrare vineri cu cină, ieșire duminică cu prânz). *programul de servire a meselor poate fi modificatrn- Ghid național atestat din partea Agenției de Turism România Turisticărn- La 15 elevi plătitori se asigură 1 loc cadru didactic organizator al grupului/ însoțitorrnCondiții Înscrierern- Achitarea excursiei se face cel târziu cu 1 săptămână, înainte de începerea pachetului turistic.rn- Hotelul și Restaurant la care vor fi cazați elevii, vor fi structuri turistice clasificaternServicii neinclusernTaxe vizitare obiective turistice, intrare parcuri de distracții/agrementrnPachet turistic : 159 Lei/persoana*rn* Grupul se organizeaza pentru minim de 45 elevi.rnPachet turistic: 179 Lei/persoana **rn** Grupul se organizeaza pentru minim de 30 de elevi .rnrnrnrnIn pretul de transport este inclus transport tur/retur (Scoala/Liceu-Hotel Predeal) si disponibilitate * pentru efectuarea unei excursii auto de maxim 200 km, ocazieu cu care se poate programa, vizitarea mai multor obiective turistice, cum ar fi: Complexul muzeal Castelul Peles, Castelul Bran, Cetatea taraneasca Rasnov, vizitarea centrului istoric al Orasului Brasov, Paradisul Acvatic, Parcul Aventura, Escapade Busteni, Fun Park Predeal etc.rnPerioada si programul excursiei se stabilesc de comun acord intre reprezentantul agentiei de turism si profesorii coordonatori cu consultarea elevilor in conformitate cu programul educational si interesul lor.rnProgramul excursiei poate fi personalizat, in acest sens, nu ezitati sa ne contactati!rnrnNota: rnAgentia Romania Turistica este detinatoare a Licentei de turism touroperatoare emisa de Autoritatea Nationala pentru Turism nr. 6954/2013rnPolița de asigurare Seria IF-i nr. 2015/24.07.2013, este încheiată la firma German România Assurance (GEROMA).rnLicența de turism și Polița de asigurare sunt afișate pe siteul www.RomaniaTuristica.ro

EXCURSIE LA MUNTE-VALEA PRAHOVEI

2 ZILE, 1 NOAPTE

TRANSPORT AUTO/FEROVIAR + PENSIUNE COMPLETA

 

Prin intermediul acestei excursii școlare, îi invităm pe elevi și profesori să descopere frumusețiile României, totodată petrecerea un weekend de neuitat în aer curat și climat sănătos.

Servicii Incluse: Transport autocar /tren, Cazare, Masa

– Transport cu autocar clasificat de 3 Stele, conform standardelor europene, optiuni City Liner (De Lux), Iveco Irisbus, Neoplan Tourliner. Mijloacele de transport sunt echipate cu AC, DVD, scaune rabatabile, sistem audio cu microfon, minibar, frigider, toaletă.

– 1 Noapte de cazare la hotel/pensiune, în camere cu 2 locuri, TV, cablu și internet wirless, grup sanitar propriu, restaurant.

Pensiune completă (sunt incluse toate mesele: mic dejun, prânz și cină, intrare vineri cu cină, ieșire dumini cu prânz). *programul de servire a meselor poate fi modificat
– Ghid
național atestat din partea Agenției de Turism România Turisti

– La 15 elevi plătitori se asigură 1 loc cadru didactic organizator al grupului/ însoțitor

Condiții Înscriere
– Achitarea excursiei se face cel
târziu cu 1 săptămână, înainte de începerea pachetului turistic.
– Hotelul
și Restaurant la care vor fi cazați elevii, vor fi structuri turistice clasificate

Servicii neincluse

  • Taxe vizitare obiective turistice, intrare parcuri de distracții/agrement

Pachet turistic : 159 Lei/persoana*

* Grupul se organizeaza pentru minim de 45 elevi.

Pachet turistic: 179 Lei/persoana **

** Grupul se organizeaza pentru minim de 30 de elevi .

In pretul de transport este inclus transport tur/retur (Scoala/Liceu-Hotel Predeal) si disponibilitate * pentru efectuarea unei excursii auto de maxim 200 km, ocazieu cu care se poate programa, vizitarea mai multor obiective turistice, cum ar fi: Complexul muzeal Castelul Peles, Castelul Bran, Cetatea taraneasca Rasnov, vizitarea centrului istoric al Orasului Brasov, Paradisul Acvatic, Parcul Aventura, Escapade Busteni, Fun Park Predeal etc.

Perioada si programul excursiei se stabilesc de comun acord intre reprezentantul agentiei de turism si profesorii coordonatori cu consultarea elevilor in conformitate cu programul educational si interesul lor.

Programul excursiei poate fi personalizat, in acest sens, nu ezitati sa ne contactati!

Nota:

Agentia Romania Turistica este detinatoare a Licentei de turism touroperatoare emisa de Autoritatea Nationala pentru Turism nr. 6954/2013

Polița de asigurare Seria IF-i nr. 2015/24.07.2013, este încheiată la firma German România Assurance (GEROMA).

Licența de turism și Polița de asigurare sunt afișate pe siteul www.RomaniaTuristica.ro

 

Tags:, , , , , , , , , , ,

Comentariile sunt inchise.