VIZITATI NOUL SITE DE ANUNTURI LA ADRESA http://anunturi.intercer.net

Acest website este inchis pentru postarea anunturilor si va mai fi mentinut o perioada. Va rugam sa postati anunturi pe noul website.

Avantgarden

Avantgarden

Proiectul AVANTGARDEN 3 BRASOV se realizeaza ca urmare a succesului proiectelor Avantgarden 1 şi 2. Situat in partea de nord a oraşului Braşov, într-o zonă liniştită cu vedere spre munţi, Complexul Rezidenţial Avantgarden este un cartier format din imobile noi cu un concept arhitectural european. Aceste apartamente noi sunt construite din materiale de calitate superioara si ofera celor care doresc apartamente noi la cheie in Brasov un confort deosebit, raportul calitate-preț fiind greu de egalat.

Proiectul AVANTGARDEN 3 BRASOV se realizeaza ca urmare a succesului proiectelor Avantgarden 1 şi 2. Situat in partea de nord a oraşului Braşov, într-o zonă liniştită cu vedere spre munţi, Complexul Rezidenţial Avantgarden este un cartier format din imobile noi cu un concept arhitectural european. Aceste apartamente noi sunt construite din materiale de calitate superioara si ofera celor care doresc apartamente noi la cheie in Brasov un confort deosebit, raportul calitate-preț fiind greu de egalat.

Facilităţi zonale

  • Grădiniţa cu program prelungit nr. 6, Scoala Generală nr. 14, cu clasele I-VIII
  • Shopping: Metro, Eliana Mall, supermarket, piaţă agro-alimentară;
  • Locuri de joacă amenajate pentru copii; Kinder-Land
  • Mijloace de transport în comun, acces rapid spre centrul Braşovului

Cartierul Avantgarden se intinde pe o suprafata de 16,5 ha. Din aceasta suprafata Proiectul Avantgarden 3 ocupa 9,5 ha. Aici vor fi construite 1800 de locuinte, in blocuri de 5 si 7 etaje.

Desi PUZ-ul permitea construirea a 350.000 de metri patrati in blocuri de tip P+15 in cele 9,5 ha ale Avantgarden 3, investitorul a decis ridicarea a numai 130.000 metri patrati cu blocuri deP+5 si P+7 pentru a oferi clientilor locuinte luminoase intr-un spatiu deschis, prietenos, cu multa verdeata.

Comentariile sunt inchise.