VIZITATI NOUL SITE DE ANUNTURI LA ADRESA http://anunturi.intercer.net

Acest website este inchis pentru postarea anunturilor si va mai fi mentinut o perioada. Va rugam sa postati anunturi pe noul website.

Atelierele ILBAH Centru de Formare Profesionala

Atelierele ILBAH Centru de Formare Profesionala

Atelierele ILBAH organizeaza cursuri autorizate de stilist protezist unghii.rnVino la Atelierele ILBAH sa inveti arta realizarii unghiilor false!rnIn urma absolvirii acestui curs vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei ( prin ANC) si vei putea sa profesezi aceasta meserie atat in tara cat si in afara ei.rnMai multe detalii pe http://www.ateliereleilbah.ro sau la tel 0729373342rn

Atelierele ILBAH organizeaza cursuri autorizate de stilist protezist unghii.

Cursul cuprinde tot ce trebuie sa stii despre meseria de stilist protezist unghii (aplicarea unghiilor false): ingrijirea unghiilor, ingrijirea mainilor şi picioarelor , realizarea unghiilor tehnice cu gel (constructie cu gel pe forma, constructie cu tips, aplicarea culorii permanente), protezarea unghiilor deteriorate, demontarea unghiilor false, realizarea decoratiunilor pentru unghii.

Vino la Atelierele ILBAH sa inveti arta realizarii unghiilor false!

In urma absolvirii acestui curs vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei ( prin ANC) si vei putea sa profesezi aceasta meserie atat in tara cat si in afara ei.

Mai multe detalii pe http://www.ateliereleilbah.ro . Contact:  office@ateliereleilbah.ro sau la tel 0729373342

 

Tags:, ,

Comentariile sunt inchise.